New Face & New Season of Rally

0

Mult îndrăgitul campionat de Rally Sim al României se reîntoarce în acest an cu o îmbrăcăminte complet nouă, un nume mai ușor de pronunțat și cu mai multă culoare.

Romanian Rally League devine Digital Rally Series, la bază aceeași echipă de oameni pasionați și muncitori dar cu unele modificări în componență, astfel încat noul sezon va fi organizat în cel mai profesionist mod posibil, cu cea mai mare atenție la detalii și cu obiectivul de a deveni unul din cele mai serioase campionate de SimRacing din țară.

Odată cu aceste schimbări, au venit și parteneri noi ce au același obiectiv ca și noi.

Digital Crusade, una din cele mai mari comunități de gaming din țară, cu locația în Cluj-Napoca, susține gaming-ul ca profesie și organizează cat de des posibil competiții de esports cu premii substanțiale.

RallyMax, probabil cea mai cunoscută echipă media din motorsportul românesc, aceștia lucrează non-stop să aducă pe ecranele dumneavoastră ultimele știri din motorsportul autohton dar și cel internațional. Ocazional, organizează și concursuri pentru fanii motorsportului din țară.

RacingSim, singura echipă din România care vă pune la dispoziție un simulator profesionist Vesaro pentru a vă testa abilitățile și a vă descărca adrenalina. Pe aceștia îi găsiți în Brașov, acolo unde vă așteaptă sa le treceți pragul și sa vă puneți la încercare talentul în motorsport.

După un prim sezon dominat de către Alexandru Botos la Open, Mihnea Hanea la R2 si Bangala Andrei la H3, ne propunem să intensificăm luptele și dificultatea dar în același timp să păstrăm distracția și prietenia din interiorul comunității.

Digital Rally Series deschide primul sezon cu clasele R5, R2 și, ca să păstrăm aceeași notă modernă pe care am abordat-o cu noua identitate, vă propunem lupta și la clasa RGT. Mașinile de la H3 s-au luptat admirabil în sezonul trecut dar acum e vremea să le pensionăm și să vă aducem noile GT-uri în configurație de raliu, mașini cu sute de cai putere, tracțiune spate și cutie secvențială ce așteaptă să fie îmblânzite. La R2 rămân aceleași 3 opțiuni pe când la R5 avem o noutate, aceea fiind noul Ford Fiesta MK2. O mașina ce așteaptă să câștige probe speciale și să se lupte la titlu.

Probabil vă întrebați ce raliuri v-am pregătit. Ca să mai eliberăm din suspans vă dăm un mic indiciu despre prima etapa. Va avea loc într-un loc răcoros, alunecos, plin de capcane dar și cu o istorie aparte. Dacă vreți să fiți primii care află calendarul, stați cu ochii pe paginile noastre de social media.

Înscrierile încep pe 12 Iulie și vor dura 2 săptămâni, după care începe distracția.

Vă așteptăm în număr cat mai mare și sperăm să vă placă noua schimbare.


 

 

 
 
About the author

Rally Driver / Simracer / FIA Rally Star Finalist / DRS Founder

 
 
 
0 Responses

Leave a Reply