Nume din motorsportul românesc vin la startul noului sezon de DRS Sim Rally

0

Sim Racing-ul reprezintă o platformă foarte bună pentru antrenament în viața reală. Nume precum Max Verstappen, Lando Norris, Sebastien Loeb, Shane van Gisbergen etc, folosesc simulatoarele pentru a-și menține reflexele active sau doar pentru distracție. La startul noului sezon de DRS Dirt Rally Championship, vom avea nume cunoscute din motorsportul românesc și azi vi-le prezentâm.

Cristi Sugar

Pilotul timișorean este printre cele mai sonore nume prezente la start. Campion al 208 R2 Cup în sezonul 2022 în Campionatul Național de Raliuri respectiv campion la Cupa Dacia în 2019 și campion național absolut la Rally2 în 2018, acesta vine la clasa R2 și este principalul favorit al acestei categorii.

Vlad Colceriu

Copilotul lui Cristi Sugar, dar și pilot de Viteză în Coastă pe Peugeot 208 R2, campion la Debutanți în 2022, a acceptat provocarea DRS Sim Rally. Brașoveanul se anunță a fi unul dintre principalii pretendenți la titlul de la R2.

Mihnea Hanea

Un pilot clujean foarte rapid în Campionatul Național de Raliuri. Mihnea în trecut reușea să învingă cu un Ford Fiesta mai vechi, modele mult mai performante la grupa sa. De anul trecut a făcut pasul la Peugeot 208 R2 și are la activ rezultate bune cu acest model. La DRS va concura la clasa R2.

Dragoș Badea

Copilot în Campionatul Național de Raliuri la Cupa Dacia, bucureșteanul este și un sim racer rapid, iar la DRS va participa la cea mai rapidă clasă, R5.

Sabrina Nora Camarda

Singura prezență feminină de la start la DRS, Sabrina vine să facă un rezultat pozitiv la Sim. A debutat anul trecut la Viteză în Coastă pe Citroen Saxo VTS și este copilotul lui Artur Luca în Campionatul Național de Raliuri. Ea va participa la clasa R5.

Christian Leu

Vine din Sibiu și este vicecampionul sezonului 2019 din Campionatul Național de Slalom Paralel. De-a lungul carierei a mers numai cu mașini cu tracțiune integrală, mai exact Audi, iar la DRS alegerea sa a fost una firească, clasa R5.

Tudor Silaghi

Rămânem la nume de la Slalom Paralel și ajungem la un junior promițător. Are deja la activ un sezon complet pe modele Dacia Logan și Sandero, iar în trecut a mai concurat și la DRS Dirt Rally plus Racing League Romania. Sibianul va participa în acest sezon la clasa R5.

Denis Constantin Mihai

Ne mutăm acum la piloți ce vin din lumea competițiilor de circuit. Denis este din Râșnov și la doar 14 ani prezintă un CV solid: Campion la Pocket Rocket Super6 și Juniori la ROTAC (Time Attack), apariții în Romanian Endurance Series pe Citroen C2 VTS. Pentru 2023 el se pregătește de RES și DRS Dirt Rally unde va concura la clasa R2.

Victor Ionescu

Cum nu putea să îl lase singur pe Denis, rivalul său de la ROTAC și RES, va concura și el la DRS. Victor este vicecampion la ROTAC, este cel mai tânăr pilot din istoria Romanian Retro Racing ce a luat startul acolo, iar în 2023 va participa în RES și Radical Romanian Cup. La DRS concurează la H2 Classics.

Albert Baru

Are doar 12 ani și un an de experiență în real life, mai exact în campionatele regionale din județul Timiș, unde a concurat cu Suzuki Swift Sport și Citroen C2 VTS. Clasa pe care a ales-o la sim este R5.

Rareș Fetean

Membru de bază al proiectului RallyMax ce ne este și partener media, Rareș are la activ participări ca și copilot în România cât și în Junior WRC alături de Raul Badiu. Îl vom găsi la R2 pe sibian.

Flavius Croitoriu

Unul dintre cei mai talentați fotografi de motorsport din România, Flavius va lua startul în acest sezon la DRS la clasa R5. Merită să îî vizualizați pozele, sunt foarte spectaculoase!

Totodată la start vor mai fi nume precum Ionuț Pencu-Rallycross (H2 Classics), Andrei Pădure-Copilot în Rally2 (H2 Classics), Lucian Pop-Debutant la Viteză în Coastă 2 și Raliuri (R2), iar lista rămâne deschisă și pentru alți piloți din viața reală ce vor să își încerce norocul și în Sim Racing! 

 

About the author

Comentez curse reale și digitale din 2021, scriu despre motorsport din 2017, iar din 1997 îmi place carnea la grătar 🔥

0 Responses

Leave a Reply