Reacțiile piloților de la Clasa 3 din DRS Hillclimb Challenge după etapa de la Kotor-Trojica

0

Etapa a cincea din cadrul DRS Hillclimb Challenge desfășurată la Kotor-Trojica a reușit să fie spectaculoasă și plin de suspans la Clasa 3. 

Cei trei candidați la titlul clasei au oferit spectacol.

Andrei Lascu câștigă Clasa 3, Șerban Florea termină pe locul 2 și Vlad Bocovanu pe ultima treaptă a podiumului.

Andrei Lascu este liderul Clasei 3 fiind la 10 puncte distanță de Vlad Bocovanu și la 25 de puncte de Șerban Florea. Titlul se va decide la Poiana Brașov unde strategia piloților va fi decisivă în vederea celor două manșe de concurs.

Să vedem ce au declarat piloții:

Andrei Lascu:

"Această etapă de la Kotor Trojica a fost pentru mine una reușită deoarece am securizat locul 1 datorită mașinii și datorită mie. Nu prea m am antrenat pentru această etapă, dar m-am descurcat pe parcurs. Am găsit un setup bun al mașinii mele Subaru Impreza WRC07 pentru această etapă și am reușit să dovedesc acest traseu prin cel mai bun timp scos de către mine. Îmi doresc si sper la o ultima victorie în acest sezon, fiind și ultima etapa de viteză în coastă, pe traseul de casă fiind Poiana Brașov."

Șerban Florea:

"Etapa de la Kotor Trojica a fost una foarte frumoasă și un traseu foarte interesant. Din păcate din cauza a mai multe greșeli mici nu am reușit să scot timpul dorit, deși am reușit să scap ca prin urechile acului, să spun așa, și să reușesc să prind podiumul. Aștept cu nerăbdare etapa de la Brașov unde sper să pot arăta ce pot eu ca pilot și ce poate a mea Skoda."

Vlad Bocovanu:

"Nu pot spune că aceasta etapă a fost una foarte bună. Mi-a placut traseul, dar din păcate, o greseală de pilotaj în aceiași zonă în ambele manșe mi-a "stricat concursul". Oricum, a fost fain, bine că am putut termina evenimentul și, să sperăm, că la etapa mea de casa voi avea un rezultat mai bun."

About the author

Pasionat de motorsport pe doua și patru roți.
Dezvoltarea motorsportului tine de fiecare în parte.

0 Responses

Leave a Reply