Alex Cascatău: "Nu aș fi crezut vreodată că voi câștiga un titlu la "coastă"

0

Primul sezon din DRS Hillclimb Challenge s-a încheiat, iar noul campion al acestei competiții este constănțeanul Alexandru Cascatău. La etapa de pe Poiană, termină cursa pe 2 și cu această clasare și-a asigurat titlul.

"Nu aș fi crezut vreodată că voi câștiga un titlu la "coastă", nefiind o disciplina care m-a preocupat în trecut, dar campionatul organizat de DRS a fost antrenant și distractiv. La începutul sezonului am decis să încercăm marea cu sarea împreuna cu Berry și echipa, iar pe parcurs trebuie să recunosc, lupta a fost mai intensă și mai apropiată decât aș fi anticipat. Este clar o abordare diferită față de circuit, care necesita însa aceleași aptitudini. Finala dintr-o locație fizică a fost o experiență nouă, nefiind în simulatorul de acasă a reprezentat o nouă provocare. Nu rămâne decât să spun "GG" lui Berry, Antonio și Akos și mulțumesc celor din organizare care ne-au ajutat cu designul mașinilor și au fost foarte receptivi la critica constructivă încă de la început. " a declarat Alex.

Fondatorul echipei ACDM a obținut în acest sezon 3 victorii la general (Es Munco, ST.Agatha, Kotor-Trojica) și devine campion cu 111 puncte în dreptul său și totodată, el a pilotat un Radical SR3 XXR, acesta reușind să cucerească titlul și la Clasa Radical.

 

About the author

Comentez curse reale și digitale din 2021, scriu despre motorsport din 2017, iar din 1997 îmi place carnea la grătar 🔥

0 Responses

Leave a Reply