Răzvan Pahonțu: "A fost un sezon reușit"

0

Deja campion la clasa 2 cu o etapă înainte de final, Răzvan Pahonțu a făcut o schimbare "radicală", odată cu runda de la Poiana Brașov și se pare că a fost una de bun augur, pilotul echipei Walk Racing Esports participând cu un Radical SR3 XXR și termină etapa pe locul 3 la general, cât și la Clasa Radical.

"În primul rând aș dori să felicit organizatorii pentru acest campionat și pentru efortul de a-l face posibil, felicit toți participanții precum și ocupanții podiumului de la fiecare categorie.

Revenind la etapa aceasta, am încercat să vin cu ceva diferit, mai ales dupa ce mi-am asigurat titlul clasei 2 de etapa trecută, așa că am ales Radical în încercarea de a ataca generalul. Știam că o să fie foarte greu, împotriva unor adversari precum Victor, Alex sau Berry necesitau foarte multe ore de antrenament. Cu puțin noroc a venit și podiumul, respectiv locul 3 la general si clasă. Nu pot spune că sunt mulțumit de urcările pe care le-am avut, așteptările erau mult mai mari în materie de timp, iar lipsa de experiență și într-o oarecare măsură emoțiile și-au spus cuvântul.

Cât despre sezonul recent încheiat, a fost un sezon reușit, m-am simțit bine, am așteptat cu nerăbdare fiecare etapă și cum am spus și mai sus, îi felicit pe toți cei care au fost în jurul acestui proiect, fie organizator sau pilot. Aștept cu nerăbdare următorul sezon, unde sper să fim cât mai mulți, atât ca piloți, cât și ca spectatori." a spus Răzvan.

Bilanțul competițonal al lui Răzvan este următorul-titlu de campion la Clasa 2 pe Dacia Sandero cu 3 victorii și locul 7 în clasamentul OPEN cu 27 de puncte în dreptul său.

 

About the author

Comentez curse reale și digitale din 2021, scriu despre motorsport din 2017, iar din 1997 îmi place carnea la grătar 🔥

0 Responses

Leave a Reply