Reacțiile piloților de la Clasa 1 după etapa de la Poiana Brașov

0

Ultima etapă din DRS Hillclimb Challenge a adus un câștigător surpriză la Clasa 1 și totodată, lupte strânse în pluton.

Câștigătorul etapei a fost Răzvan Despa pe Porsche 911 GT3 Cup, acesta fiind la primul său start din campionat.

"Salutare! Eu am participat doar la etapa de pe poianp petntru că îmi e un loc drag, din tinerețe de când eram la facultate în Brașov. A fost o etapă pe cinste, a fost distractiv și în ciuda faptului că nu îmi place porsche și că nu mă înțeleg cu mașinile cu motor în spate, a fost interesant să pun un 911 de cupă la treabă. Eu vin din zona circuitului și nu am avut tangențe cu hillclimb nici în realitate nici în sim, dar pare foarte interesant și cred că ne revedem la următoarele etape de hillclimb! Cheers!" a declarat Răzvan.

Pe locul secund îl găsim pe deja campionul clasei, Mihai Neg cu al său Mitsubishi Lancer Evo X R4.

"Un final un pic dezamăgitor al unui sezon reușit. Din antrenamente, am realizat că urcarea cu evo-ul va fi dificilă datorită supraîncălzirii pneurilor pe puntea față. Am încercat diferite schimbari la setup, dar și la stilul de pilotaj, dar din păcate nimic nu a ajutat semnificativ problema. Sunt mulțumit de cele 2 urcări unde am asigurat puncte bune pentru echipă și am maximizat potențialul mașinii. Sper ca sezonul urmator să fie și mai bun!" ne-a spus Mihai.

Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Liviu Voina cu Porsche 911 GT3 Cup.

"Etapa de la Brașov a marcat finalul unui sezon foarte strâns. Din fericire, am reușit sa câștig lupta pentru locul doi la Clasa 1. Acesta e primul sezon din cadrul DRS în care particip și aștept cu nerăbdare să-mi fac apariția în cât mai multe. Felicitări tuturor concurenților și organizatorilor ce au dat viață acestei competiții. Ne vom revedea cu siguranță și în sezonul următor!" a relatat Liviu.

În clasamentul general al categoriei, Neg este campion cu 4 victorii și un total de 118 puncte plus că prinde și locul 3 la OPEN cu 73 de puncte, Voina este vicecampionul clasei cu 84 de puncte și vine pe 4 la OPEN cu 55 de puncte, iar Despa cu victoria sa ocupă locul 7 la Clasa 1.

About the author

Comentez curse reale și digitale din 2021, scriu despre motorsport din 2017, iar din 1997 îmi place carnea la grătar 🔥

0 Responses

Leave a Reply