Reacțiile piloților de la clasa Unlimited după etapa de la Poiana Brașov

0

Deși e o clasă în care se pune accentul pe distracție și mașini mai aparte, Unlimited a oferit și bătălii strânse la vârf, iar etapa de la Poiană nu a facut excepție de la regulă.

Radu Rus pe un rapid Peugeot 208 Pikes Peak câștigă etapă, fiind la cea de-a doua victorie la această clasă.

"Încă o etapă victorioasă alături de "bestie" fiind și ultima din acest sezon, bătălia umăr la umăr cu Pristavu m-a motivat să lupt până la capăt deși nu aveam nici o șansă la primul loc în clasamentul general pertotal, 3 victorii, o înfrângere și 2 absențe și un campionat în care m-am simțit în elementul meu, consider că a fost un sezon reușit având și o masina care se pare că mi s-a potrivit, următorul sezon bătălia continua!" ne-a spus Radu.

Pe locul 2 tot cu un Peugeot 208 Pikes Peak s-a clasat Mihai Pristavu, care cu această clasare a obținut titlul clasei.

"După lupte frumoase cu Radu de-a lungul sezonului, finala campionatului a venit cu provocari în plus și anume a merge "safe" pentru a termina pe podium și a încheia campionatul pe prima treaptă, iar cu o mașină de peste 600 cp nu e chiar ușor să mergi la siguranță. Mă bucur că am fost aproape de Radu și că a fost din nou spectacol și la Unlimited. A fost un sezon greu, dar frumos și abia aștept să înceapă urmatorul." a spus Mihai.

Pristavu încheie sezonul în postura de campion la clasă cu trei victorii și 95 de puncte în dreptul lui, iar Rus vine pe 2 cu 85 de puncte și cu două victorii în acest sezon.

 

About the author

Comentez curse reale și digitale din 2021, scriu despre motorsport din 2017, iar din 1997 îmi place carnea la grătar 🔥

0 Responses

Leave a Reply