News List

Campionatul DRS Dirt Rally 2.0 revine în acțiune!

După o pauză un pic cam lungă, Digital Rally Series readuce în actualitate Campionatul de Sim Rally pe platforma Dirt Rally 2.0. Concurenții au la dispoziție o săptămână pentru a parcurge toate cele 12 probe pe care raliul le va avea, iar condițiile meteo vor fi stabilite de organizator.
Read More

Debut spectaculos de sezon in Digital Rally Series

Prima etapa a campionatului Digital Rally Series a ajuns la final in seara zilei de joi, 12 August, cu un numar surprinzator de mare de participanti. Initial programat sa se incheie miercuri, 11 august, la ora 23:59, cateva mici probleme tehnice au modifiat data de incheiere a primelor 3 etape in zilele de joi, la ora 18:00.
Read More

New Face & New Season of Rally

Romanian Rally League devine Digital Rally Series, la bază aceeași echipă de oameni pasionați și muncitori dar cu unele modificări în componență, astfel încat noul sezon va fi organizat în cel mai profesionist mod posibil.
Read More

Race of Champions by MINI

Campionul categoriei R5 din sezonul inaugural al Romanian Rally League a triumfat în toate manșele de rallycross de la Race of Champions by MINI, devansându-i pe Radu Dumitrescu și Octavian Bostan într-un eveniment urmărit de peste 8.000 de pasionați.
Read More